Menu

Webshop

NederlandsAlsTweedeTaal.nl (NATT) is de webshop voor al uw lesmateriaal voor het Inburgeringstraject, voor het Inburgeringsexamen, voor het Staatsexamen NT2 programma I en II. Het is de webshop voor Nederlands als tweede taal en voor Nederlands op de werkvloer. Hier vinden docenten, taaltrainers, taalmaatjes en vrijwilligers zowel het cursusmateriaal in boekvorm als de bijbehorende e-learningtools en online lesmaterialen.

Daarnaast vindt u bij ons cursusmateriaal voor het trainen van Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM), Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA) en boeken over de Nederlandse cultuur, zoals kookboeken en boeken over geografie, geschiedenis, bestuur en kunst. Ook beschikt de webshop over een grote collectie vakliteratuur en leesboeken over interculturele communicatie.

Bij de webshop werken taal- en onderwijsspecialisten die u gericht advies kunnen geven. Klik hier en neem contact met ons op. U kunt de webshop ook bezoeken. U vindt ons op de Schiekade 830, Rotterdam. Openingstijden: maandag + woensdag + vrijdag van 09.30 – 17.00 uur.

Ga naar de webshop Inschrijven voor de nieuwsbrief van de webshop

Top 3 meest bestelde boeken

‘TaalCompleet A1’
Nederlands voor anderstaligen
Doel: Inburgeringsexamen
Startniveau ERK: Absoluut beginner

‘Kijk op Nederland / KNM’
Voorbereiding op het KNM-examen
Doel: KNM, inburgeren in Nederland, examenvoorbereiding
Startniveau ERK: Beginner (A1)

‘Welkom in Nederland (KNM) + online’
Voorbereiding op het KNM-examen
Doel: KNM, inburgeren in Nederland, examenvoorbereiding
Startniveau ERK: Beginner (A1)