Cursusaanbod

Click here for English

Het cursusaanbod van Delken&Boot

Delken&Boot (D&B) is een taalprojectenbureau voor iedereen die Nederlands als tweede taal wil leren. De NT2-taalcoaches van D&B stimuleren hun cursisten om direct in het Nederlands te communiceren. Ondersteuning vindt in vele vormen plaats via de ‘D&B E-cademie’, ons interactieve NT2-portal.

D&B biedt veel keuzemogelijkheden: er zijn individuele cursussen, maar u kunt ook inschrijven voor groepscursussen. We komen op locatie bij elkaar, maar ontmoeten elkaar ook via Skype. U kunt ook zelfstandig studeren met een NT2 taalcoach op afstand.

Er zijn gerichte cursussen om uw taalniveau te verhogen en we begeleiden u op weg naar één van de belangrijke examens. En voor speciale wensen: D&B is gespecialiseerd in maatwerk.
Cursisten van D&B krijgen bij www.nederlandsalstweedetaal.nl korting op het lesmateriaal voor hun cursus.

Gratis intake
Iedereen die zich voor het eerst aanmeldt bij D&B voor een cursus of training krijgt een gratis intake via Skype of telefoon. Aan de hand van de intake wordt bepaald en met u afgestemd hoeveel lessen nodig zijn om het door u gewenste doel / niveau te behalen. Daarbij is ook belangrijk in welke mate u in staat en bereid bent zelfstandig te studeren.